Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olur.

Ancak kapıların ne tarafa tamam açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle şayan şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en önemli sorulardan biridir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net misil kayranı 150 metrekare’den bir araba ve çabucak ziyade tabakaı olan umumi binalarda, kat adeti 4’ten çokça olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni bünyelması zaruri kılınmıştır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları son basamak önemlidir. Yangını denetleme altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz için kalp pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin dâhilin en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın bapları kullanım kayranına nazaran, rengine için evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaı yasalarla ıztırari Yangın Çıkış Kapısı kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlamlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin vaziyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya mevsuk kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, birden ziyade insanın aculca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve amelî olması mazmunına gelir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page